Carnea de porc cu legume la cuptor este foarte gustoasa si iese mereu frageda si aromata. Se prepara foarte usor si poate fi o solutie ideala pentru mesele in familie!
Carnea de porc cu legume la cuptor, marinata este delicioasa. Carnea va fi frageda, aromata si foarte gustoasa si cu siguranta alegerea potrivita pentru intrega familie.
Cea mai gustoasa friptura este cea pregatita in vase de lut sau Yena, daca aveti nu ezitati sa le folositi. Chiar daca nu credeti, gustul carnii pregatite in aceste vase nu se compara cu tavile obijnuite.
Mod de preparare:
Taiem carnea de porc in bucati mai mici si o asezam intr-o tava. Adaugam cartofii taiati in cuburi si ardeii.
In bolul robotului, adaugam ceapa, uleiul, mierea, sare piper, plantele aromatice-( in cazul meu cimbru si oregano), zeama de lamaie, boia dulce si maruntim.
Adaugam marinada deasupra carnii si amestecam.
Dam la frigider pentru 8-10 ore (sau peste noapte). Daca nu aveti atat de mult timp la dispizitie lasati la temperatura camerei 2 ore!
Inainte de a da tava la cuptor lasati la temperatura camerei pentru 30 de minute.
Dam tava acoperita, la cuptorul preincazit la 180 de grade pentru 1 ora si 30 minute. Daca doriti sa se rumeneasca putin carnea si legumele, lasati carnea descoperita aproximativ 7-10 minute.
Servim cat mancarea este inca calda, cu patrunjel proaspat sau oregano.
yamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa