top of page

Pui cu ciuperci la cuptor

Carnea de pui cu ciuperci la cuptor este o mancare simpla si foarte gustoasa, se poate prepara fie cu piept de pui dar si cu pulpe de pui dezosate.


Pui cu ciuperci la cuptor carne frageda si gustoasa
Pui cu ciuperci la cuptor

Nu as putea spuna ca aceasta este o mancare greceasca traditionala, poate prea rar regasita la unele restaurante. Insa este o reteta simpla, usor de preparat pentru zilele acelea cand avem prea putin timp la dispozitie pentru gatit.



Carnea de pui cu ciuperci este o mancare bogata in proteine atat animale cat si vegetale. Iar eu o pregatesc mereu in special pentru cina atat cu rosii cherry cat si fara. Recomand sa o pregatiti fiind o mancare simpla si delicioasa!



Mod de preparare:



Intr-un bol adaugam carnea de pui dezosata si restul de ingrediente pentru marinarea acesteia. Amestecam totul si lasam deoparte 5-10 minute la marinat!


Curatam ciupercile si le stergem usor cu o hartie umeda dupa care le taiem in bucati mai mici.

Taiem rosiile cherry in jumatate si le curatam, adaugam ceapa tocata si restul de ingrediente si amestacam.

Adaugam ciupercile in tava, iar deasupra adaugam carnea de pui si marinada. Dam la cuptorul preincalzit la 220°C , pentru 25 de minute .

Servim cu oregano sau patrunjel proaspat!


Pofta buna!



Opmerkingen


bottom of page